badkamerarchitectuur

stylingfotograaf

Housevisuals
Judith Geelen en Roger Wouters zijn de drijvende krachten achter het label housevisuals. Zij zijn van mening dat de stylingfotograaf een leemte vult in de huidige markt. Bij stylingfotografie gaan de kennis en kunde van de stylist een verbinding aan met de kennis en kunde van de fotograaf. De professionele verkoopstylist heeft verstand van indeling, meubels, kleur en het gebruik van accessoires, de vastgoedfotograaf van licht, scherptediepte en compositie. De stylingfotograaf verenigt deze kwaliteiten. Dat levert een sterke woningpresentatie op die de verkoop aanzienlijk kan bevorderen. Stylingfotografie inzetten is daarom interessant voor makelaars, woningbouwcorporaties, vastgoed ontwikkelaars, verhuurders en woningeigenaren. De woningpresentatie wordt beter van stylingfotografie.

Judith Geelen
Judith Geelen is verkoopstyliste en eigenaar van ontwerpbureau yellow styling. Zij volgde de opleidingen interieurstyling en interieurontwerpen. Inmiddels maakte zij meer dan 250 woningen verkoopklaar. Als toonaangevend verkoopstyliste wordt ze regelmatig uitgenodigd als gastspreker op NVM verkopersavonden.

Roger Wouters
Roger Wouters volgde een opleiding Nature & Scenic Photography aan de Ohio State University en is eigenaar van brickmedia, een bureau in professionele vastgoedfotografie. Roger is maatgevend vastgoedfotograaf. Zijn werkgebied ligt in de Haaglanden, Leiden en Breda. Hij fotografeert meer dan 1.700 woningen per jaar en heeft zijn eigen methodiek ontwikkeld om een huis onder alle lichtomstandigheden snel en gestructureerd vast te leggen. Naast fotografie neemt film in zijn werk een steeds belangrijkere plaats in. Hij is een van de gastsprekers op het Nederlands Vastgoed Congres 2013.